KAYSERİ'DE 23 NİSAN

KAYSERİ

KAYSERİ'DE 23 NİSAN COŞKUSU - VALİ MELÜT BİLİCİ: - GELECEKTEKİ ÇOCUKLARIMIZIN BİLİNÇLİ YETİŞMESİNİ BU BAYRAMLAR SAYESİNDE SAĞLAMIŞ OLUYORUZ” - TÜRK MİLLETİNE EN UYGUN YÖNETİM ŞEKLİ CUMHURİYETTİR”

Kayseri'de, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı. Törende konuşan Vali Mevlüt Bilici, Gelecekteki çocuklarımızın bilinçli yetişmesini bu bayramlar sayesinde sağlamış oluyoruz” dedi.
Kadir Has Stadyumunda düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerine Vali Mevlüt Bilici, Kayseri Garnizon Komutan Tümgeneral Ali Demiral, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mehmet Özhaseki ve çok sayıda vatandaş katıldı. Etkinliğin başlamasıyla öğrenciler birbirinden güzel şiirler okudu. Mevlüt Bilici, Gelecekteki çocuklarımızın bilinçli yetişmesini bu bayramlar sayesinde sağlamış oluyoruz” dedi.
Kutlamalara 9 okuldan katılan bin öğrencinin oluşturduğu kortej vatandaşları selamladı. Yaklaşık bir aydır gösteriye hazırlanan öğrenciler birbirinden güzel hareketler yaparak vatandaşların ilgisini çekti. Öğrencilerin gösterileri, stadyumu dolduran binlerce kişi tarafından ayakta alkışlandı.
Törende konuşan Vali Mevlüt Bilici, 23 Nisana yakışır bir kutlama oldu. 23 Nisan çok önemli, neden önemli? Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği çok önemli bir bayram. Çünkü milletin üzerinde bir güç olmadığını egemenlik kayıtsız şartsız millete ait olduğunu söyleyen büyük önder Atatürk bu vesileyle modern ve güçlü Türkiye'nin de o zaman temelini atmış oldu. Çünkü çağdaş dünya o yöne gidiyordu. İlerici görüşlü Atatürk'te bu doğrultuda Türk milletine en uygun yönetim şekli olan Cumhuriyet ve parlamenter sistemi de bu vesileyle ülkemize, milletimize armağan etmiş oldu” diye konuştu.
‘Gelecekteki çocuklarımızın bilinçli yetişmesini bu bayramlar sayesinde sağlamış oluyoruz' diye Vali Bilici, Bizim ülkemizde bu gençlerimiz ve çocuklarımız eğer iyi, doğru ve dürüst bir eğitim alırsa ebediyen yaşayacaktır. Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir diyen Atatürk şuanda ülkemizin geldiği muasır medeniyetler seviyesine yaklaşmakta olduğunu görmesi de bir anlamda bizi gururlandırıyor. Çünkü Türk milletine en uygun yönetim şekli Cumhuriyettir diyor ve Kayserililerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum” şeklinde konuştu.

 



‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı

Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu

Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor

Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti

Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti